Cautare

3149 de rezultate pentru "restrictie de apa" (3.02 secunde)
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Discurs de receptie in Academia Romana Iata conceptii, viziuni, presimtiri, cari cresc in chip firesc, chiar in imaginatia copiilor in lumea satului. ... In bezna zaream dintr-o data Calea laptelui si stelele, ca ciorchinii grei si mari, coborate pana aproape de acoperisele de paie.
Aceasta se intampla atunci cand arterele coronare (arterele care iriga inima cu sange) sunt blocate din cauza procesului de ateroscleroza. In urma acestui proces, pe peretele arterelor se depun placi de grasime calcificata, care vor reduce debitul sangvin la acel nivel.
LOVITURA DE STAT militara esuata. Zeci de morti. Guvernul e in control Turcia a trecut vineri noaptea printr-o tentativa de stat esuata. ... Pe parcursul unei nopti dramatice, a devenit clar ca nu intreaga armata participa la lovitura de stat.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. Era maritata de doua saptamani cu un tip pe care il credea iubirea vietii ei.
Deputatii au adoptat cu 265 de voturi "pentru" si o abtinere proiectul de lege privind prevenirea si combaterea formelor de discriminare, care defineste si sanctioneaza formele de discriminare si comportament discriminatoriu.
Acuzatiile au fost aduse de insusi presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, secretar de stat Mircea Toader. La finele saptaminii trecute pedistul a acuzat conducerea CJ ca imparte banii Consiliului in functie de culoarea politica a primarilor din comunele galatene.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Guvernul nu va modifica numarul de semnaturi necesare unui persoane pentru a candida la Presedintie, nu va introduce obligativitatea depunerii vreunei sume de catre candidat si nu va modifica alte conditii legate de depunerea candidaturii, a declarat, miercuri, premierul Emil Boc.
Licitatia pentru imprumutul de 20 de milioane de euro pe care vrea sa-l ia Primaria Craiova scartaie inca inainte de deschiderea ofertelor, stabilita pentru 14 septembrie 2009.
Presedintele a sustinut un discurs in plenul Parlamentului pe probleme de politica interna. ... Seful statului a explicat principalele prevederi ale proiectului de revizuire a Constitutiei si le-a vorbit alesilor despre lectiile crizei.
Premierul Boc a declarat ieri ca, pentru cresterea salariilor bugetarilor, este nevoie ca in 2012 sa existe o crestere economica de minimum 3,5%, un deficit de 3% si mentinerea conditiei de ocupare a unui post la alte sapte care se vacanteaza.
54/134 a Adunarii Generale a ONU din 1999, data de 25 noiembrie este "Ziua Internationala pentru eliminarea violentei impotriva femeilor".
Romania va alinia legislativ la Uniunea Europeana sectorul asigurarilor inca de la 15 ianuarie 2005, cu tot protestul companiilor de asigurare de pe piata, care nu sunt pregatite sa faca fata atat de brusc acestui proces.
Plecand de la aceasta premisa, moneda nationala a Romaniei ar trebui sa fie respectata de orice persoana fizica sau juridica ce locuieste sau isi desfasoara activitatea pe teritoriul tarii noastre. Numai ca exista numeroase cazuri cand acest aspect nu este confirmat de realitatea cotidiana.
Bancile nu s-au grabit sa adopte toate regulile impuse de BNR.
Proiectul de lege a farmaciilor, dar si cel de modificare a Codului Fiscal sunt aspru criticate de presedintele Consiliului Concurentei, Mihai Berinde.
Asa poate fi catalogat turul de doua zile al presedintelui in Valcea. Desi si-ar fi dorit, Basescu nu a putut inaugura reluarea traficului pe DN 7 si nu a putut da o solutie definitiva nici familiilor afectate de prabusirea cavernei de la Ocnele Mari.
Anularea restrictiilor pentru importul de automobile din momentul aderarii va determina un import masiv de masini second-hand din Europa de Vest.
Odata cu publicarea in Monitorul Oficial a noului Cod Fiscal s-au clarificat unele aspecte legate de taxele pentru autoturisme.
Investitorii straini au acces, incepand de ieri, la instrumentele derivate din piata monetara romaneasca, precum si la titlurile emise de stat. Singura restrictie in circulatia capitalului ramane achizitia de terenuri, potrivit Mediafax.
google-analytics.com